Roztoczański Pstrąg
Idealnie miękkie, delikatne i soczyste mięso pstrąga z ziołową nutą podkreśloną migdałami, a do tego bukiet warzyw.
Pstrąg firmowy z masłem firmowym i migdałami to jeden w z wielu specjałów kuchni restauracji rybnej "Chata Rybaka", działającej przy Ośrodku Hodowli Ryb Łososiowatych "Roztoczański Pstrąg" w Bondyrzu.
Sklep firmowy oferuje m.in. : świeże i wędzone ryby, dania w słoikach ze spiżarni "Chaty" oraz kosze prezentowe.
(wg informatora "Produkty lokalne - atutem Zamojszczyzny i Roztocza"
wydanego przez LGD "Nasze Roztocze" i LGD Ziemia Zamojska
Roztoczański Pstrąg Adam Krzywosz
Bondyrz 9A, 22-442 Adamów
tel. 510 979 083, 510 990 406
www.pstragroztoczanski.pl