Roztoczański Pstrąg

Idealnie miękkie, delikatne i soczyste mięso pstrąga z ziołową nutą podkreśloną migdałami, a do tego bukiet warzyw. 
Pstrąg firmowy z masłem firmowym i migdałami to jeden w z wielu specjałów kuchni restauracji rybnej "Chata Rybaka", działającej przy Ośrodku Hodowli Ryb Łososiowatych "Roztoczański Pstrąg" w Bondyrzu.

Sklep firmowy oferuje m.in. : świeże i wędzone ryby, dania w słoikach ze spiżarni "Chaty" oraz kosze prezentowe.

(wg informatora "Produkty lokalne - atutem Zamojszczyzny i Roztocza"
wydanego przez LGD "Nasze Roztocze" i LGD Ziemia Zamojska

Roztoczański Pstrąg Adam Krzywosz
Bondyrz 9A, 22-442 Adamów
tel. 510 979 083, 510 990 406
www.pstragroztoczanski.pl

 

 

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej
Rozumiem